VODIČ ZA PREZADUŽENE I OVRŠENE GRAĐANE

Znanjem do financijskog oporavka

Hrvatska udruga banaka u suradnji s Udrugom Padobran te uz podršku medija i partnera provodi informativno-edukativnu kampanju s ciljem pružanja savjetodavne podrške i edukacije za građane s financijskim poteškoćama.

FINANCIJSKA EDUKACIJA

Upravljanje osobnim financijama u doba pandemije

Dosta vam je financijskih poteškoća i spremni ste za „svježi start“? Donosimo vam savjete stručnjaka za vođenje osobnih financija u razdoblju gospodarske krize. Naučite kako stabilizirati svoje prihode i počnite odgovorno upravljati financijama.

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE U FINI

Besplatna individualna savjetovanja za prezadužene građane

Svi građani kojima će se ponovno aktivirati ovrhe nakon 6-mjesečnog zastoja zbog pandemije, od stručnih savjetnika u Fininoj poslovnici moći će dobiti sljedeće informacije:

LOKACIJA: VUKOVARSKA 70, ZAGREB

U poslovnici Fine u Zagrebu

Iskoristite mogućnost individualne savjetodavne podrške financijskih stručnjaka. Zatražite pomoć s punim povjerenjem jer velik broj prezaduženih građana s redovnim primanjima može odmah izaći iz prezaduženosti. Besplatna savjetovanja održavaju se od ponedjeljka do petka od 9 do 17.30 sati.

Građani mogu dobiti sve informacije o aktivnostima putem email adrese info@padobran.hr i telefonskog broja: 01/4844877. U ovisnosti o razvoju epidemiološke situacije, savjetovanja će se u narednom razdoblju održavati i u drugim većim gradovima u Hrvatskoj.

 

radionice

Moguća rješenja za financijski oporavak

Pogledajte online radionicu i otkrijte moguća rješenja za financijski oporavak

Partneri projekta