VODIČ ZA PREZADUŽENE I OVRŠENE GRAĐANE

Znanjem do financijskog oporavka

Hrvatska udruga banaka u suradnji s Udrugom Padobran te uz podršku medija i partnera provodi informativno-edukativnu kampanju s ciljem pružanja savjetodavne podrške i edukacije za građane s financijskim poteškoćama.

FINANCIJSKA EDUKACIJA

Upravljanje osobnim financijama u doba pandemije

Dosta vam je financijskih poteškoća i spremni ste za „svježi start“? Donosimo vam savjete stručnjaka za vođenje osobnih financija u razdoblju gospodarske krize. Naučite kako stabilizirati svoje prihode i počnite odgovorno upravljati financijama.

FINANCIJSKO SAVJETOVANJE U FINI

Besplatna individualna savjetovanja za prezadužene građane

Svi građani kojima će se ponovno aktivirati ovrhe nakon 6-mjesečnog zastoja zbog pandemije, od stručnih savjetnika u Fininoj poslovnici moći će dobiti sljedeće informacije:

U poslovnicama Fine diljem Hrvatske

LOKACIJE: ZAGREB, RIJEKA, SPLIT I OSIJEK

Iskoristite mogućnost individualne savjetodavne podrške financijskih stručnjaka. Zatražite pomoć s punim povjerenjem jer velik broj prezaduženih građana s redovnim primanjima može odmah izaći iz prezaduženosti.

Besplatna savjetovanja održavaju se u poslovnici Fine u Zagrebu (Vukovarska 70) trajno od ponedjeljka do petka od 9 do 17.30 sati, a također će se provoditi u poslovnicama Fine u Rijeci 27. siječnja (Ulica Frana Kurelca 3), u Splitu 29. siječnja (Mažuranićevo šetalište 24B) i u Osijeku 1. veljače (Ulica L. Jägera 1-3) od 11 do 17 sati.

Građani mogu dobiti sve informacije o aktivnostima putem email adrese info@padobran.hr i telefonskog broja: 01/4844877.

SAVJETI STRUČNJAKA

Moguća rješenja za financijski oporavak

Pogledajte online intervju i radionicu te otkrijte moguća rješenja za financijski oporavak

Partneri projekta