#DigitalnaHrvatska

Svi razgovaraju o digitalizaciji… No što ona znači za svakog građanina Hrvatske, njegovu obitelj, zdravlje, posao…
Pokreni kviz

Kako najčešće kontaktirate prijatelje/rodbinu?

Kako provodite većinu vremena na internetu?

Kako gledate vaše omiljene TV serije?

Kako plaćate režije?

Kako doznajete što se događa u svijetu?

Kako pristupate novim tehnologijama?

Kako provjeravate uspjeh svog djeteta u školi?

Koristite li se sustavom e-Građani?

Kako vadite osobne dokumente i obrasce?

Koristite li glasovnog asistenta na smartphoneu?

Digitalni mag...

Vi ste digitalni mag, jer se digitalnim tehnologijama uspješno koristite u svim područjima-privatnom i poslovnom. S obzirom na to da suvereno vladate digitalnim tehnologijama, vama je čekanje u redovima u raznim institucijama daleka prošlost. Dakle, vi plaćate režije internet bankarstvom, sustav e-Građani poznajete kao vlastiti džep. Vi ste osoba od digitalnog povjerenja pa vas mnogi vuku za rukav čim im kod kuće nestane internet ili kad kupe novi smartphone i treba im prebaciti kontakte.

Još malo...

Upoznati ste s digitalnom tehnologijom, ali potrebno vam je još malo iskustva i znanja da možete reći da odlično baratate svim prednostima digitalije. Iako ste otvoreni za učenje i upijanje novih znanja, još vam je potrebno malo vremena i truda da biste bili dovoljno sigurni u sebe kako bi savladali sve prednosti sustava kao što je e-Građanin, dok internet bankarstvo znate kao vodu pit

Puno znate, no...

Teoretski puno znate o digitalnim platformama, no uglavnom ih koristite za špijuniranje rodbine, prijatelja i poznanika na društvenim mrežama. No i to radite vrlo oprezno i u strahu, jer nikad ne znate kakve tragove ostavljate i hoće li vas otkriti dok ispod oka gledate susjede kako se brčkaju na godišnjem odmoru. Aplikaciju za internet bankarstvo te skinuli, ali vam je neugodno pitati službenicu u banci za pristupne podatke jer se bojite da ne ispadnete smiješni i neinformirani.

Iza kamenog doba...

Vi ste pravi predstavnik kamenog doba i na to se ponosni. Uopće ne marite za društvene mreže, surfanje internetom za vas je nepoznanica, kao i prednosti u kojima možete uživati, ako ste savladali osnove korištenja aplikacija koje vam mogu pomoći u svakodnevici-kako privatnoj tako i poslovnoj.

Ovaj sadržaj je nastao u suradnji:

Copyright 2020. Sva prava pridržana. Izradili sa ❤ by Porilook Solution d.o.o.